F.A.Q.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week open zodat wij u ook 's nachts van en naar Schiphol vervoeren. Wij zijn nooit gesloten.
Op werkdagen is de klantenservice tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar. Voor vragen over aankomsten zijn wij 24/7 bereikbaar op het nummer 020 - 237 66 22.
U kunt de link gebruiken die onder in de bevestigingsmail staat vermeld. U kunt ons ook (via onze website, bij contact) een korte mail sturen onder vermelding van uw reserveringsnummer.
IK HEB NOG GEEN TIJDEN VAN MIJN VLUCHTEN, MAAR WIL WEL GRAAG EEN PARKEERPLAATS RESERVEREN, KAN DAT? U kunt op ons reserveringsformulier bij de tijden 00:00 uur invullen. Wij nemen uw aanvraag dan gewoon in behandeling. Wel dienen wij uw juiste tijden minimaal 7 dagen voor uw vertrek in ons bezit te hebben. Hebben wij uw tijden niet tijdig in ons bezit dan behouden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren. Dit i.v.m. de planning van het shuttle-vervoer naar Schiphol. IK KOM NA MIDDERNACHT AAN, WELKE DATUM MOET IK OPGEVEN OP HET RESERVERINGSFORMULIER? De datum van aankomst op Schiphol moet aangegeven worden. Voorbeeld: U vertrekt vanuit Turkije op de 23ste om 21:30 uur en u arriveert de 24ste om 01:00 uur. U dient dan de 24ste als datum door te geven. HOE RESERVEER IK EEN PARKEERPLAATS? U vult ons reserveringsformulier in op onze website, zodat wij al uw reisgegevens compleet hebben. Indien u niet over internet beschikt, kunt u tijdens kantooruren uw reservering telefonisch aan ons doorgeven. IK HEB HET RESERVERINGSFORMULIER INGEVULD EN NAAR AUTOHOTEL VERZONDEN, HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK BERICHT KRIJG? U krijgt altijd binnen 24 uur bericht van ons terug, mocht dit niet het geval zijn kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Kijkt u ook altijd even in uw postvak ongewenste mail, daar kunnen onze berichten ook in binnenkomen.
U kunt alleen vooraf betalen. Autohotel is onderdeel geworden van GreenParking. De reservering en betaling verloopt via GreenParking.
Kom ruim voor uw vlucht op de parking aan. De gratis shuttle bus rijdt 24/7 van en naar Schiphol.
Alle informatie ontvangt u na reserveren.